Leiden Europese Stad van de Wetenschap

Leiden is volgend jaar de Europese Stad van de Wetenschap. Een prachtige titel die Europa naar Leiden laat kijken. Dat is fantastisch, maar voor het team van Leiden2022 – onder leiding van Meta Knol en Lucien Geelhoed – is het jaar pas geslaagd als ook alle buurten aan bod komen.

Volgend jaar organiseren we kennisactiviteiten voor jong en oud in De Mors. Activiteiten die voor jou en jouw buren interessant zijn en de kennis én kunde die al aanwezig is in de Mors in de etalage zet. Om dit te bereiken hebben wij jouw hulp nodig.

Wat spreekt de buurt aan? Waar is de buurt nieuwsgierig naar? Waar is de buurt trots op? Welke kennis én kunde heeft de Mors in huis? Ik ben op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die alles weten over de buurt en met mij mee willen denken!

Heb jij mooie ideeën of wil je meedenken? Weet jij welk onderwerp absoluut volgend jaar aan bod moet komen? Stuur een mailtje naar chris@leiden2022.nl voor 1 juni 2021. Dan plan ik graag een kennismaking in.

Chris Jaeger, Projectmedewerker Kennis door de Wijken van Leiden2022