Aanleg tweede laad- en losplaats voor winkelcentrum Diamantplein

Op dit moment vindt de renovatie van het winkelcentrum Diamantplein plaats. Onderdeel van de afgegeven vergunning is de aanleg van een tweede laad- en losplek voor het winkelcentrum aan de Opaalstraat.

Aannemer Van Egmond GWW uit Rijnsburg gaat in opdracht van de gemeente deze aanleggen vanaf 13 juli a.s. Daarvoor zullen een aantal parkeerplaatsen verdwijnen, welke in de nabije omgeving worden gecompenseerd.

Tijdens de werkzaamheden zal het werkgebied door de aannemer worden afgezet. Er is geen hinder voor het verkeer. De verwachting is dat de werkzaamheden eind juli afgerond worden. Met de eigenaar van het winkelcentrum en de Vereniging van Eigenaren (VvE) zijn afspraken gemaakt over de tijden voor het aanbieden van de (afval)rolcontainers van de VvE.

Bij vragen over de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met de projectcoƶrdinator Dirk van der Geest van de gemeente Leiden via telefoonnummer 14 071.

Met vriendelijke groet,

Marloes van der Meer

Projectmanager Gemeente Leiden, 06 2132 0567