Puzzel mee op het Granaatplein

De riolering in de Hoge Mors is na ruim vijftig jaar aan vervanging toe. Voor de werkzaamheden onder de grond moeten de straten en stoepen open. Een mooi moment om de inrichting van de straten en het groen te vernieuwen.

Puzzel mee!

Ook het Granaatplein en de Onyxstraat krijgen een nieuwe inrichting, met meer groen in plaats van steen. De gemeente heeft hiervoor een eerste schets gemaakt. Op dinsdag 13 juli van 15 tot 17 uur en op donderdag 15 juli van 18 tot 20 uur vinden er twee bijeenkomsten plaats op het Granaatplein. Onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers van Deksels willen we graag samen met u puzzelen om tot de beste inrichting te komen. Zo wordt uw buurt nog fijner om in te wonen. U hoeft zich voor deze bijeenkomsten niet aan te melden, kom gewoon op genoemde data naar het plein en puzzel mee. 


Waar vindt u nadere informatie?

Op het digitale platform doemee.leiden.nl vindt u informatie over het schetsontwerp voor het hele projectgebied. Daarnaast is er een pagina op de website van de gemeente: www.leiden.nl/hogemors.