Buurbook gaat verdwijnen

In 2018 is met veel tamtam een nieuwe website gelanceerd, Buurbook. Het idee was dat er een platform nodig was waarop voor Leiden, dus ook apart voor de Mors, informatie over de buurt kon worden uitgewisseld. Vanaf het begin was de informatie die er stond grotendeels afkomstig van andere platforms zoals BUUV, NLvoorelkaar, etc. Ook Morsetekens deed mee.

Einde

De kans is groot dat u het nog nooit bekeken heeft. Als u nog even wilt bekijken wat er op staat (stond) dan moet u snel zijn. Dinsdag 12 oktober wordt de stekker uit de servers gehaald en verdwijnt het Buurbook.

Alternatieven

Sinds 2020 zijn er nieuwe organisaties in Leiden aktief. Zij hebben hun eigen websites
Samen Meedoen Leiden | Incluzio Leiden à Wijkprogramma Leiden | Samen Meedoen Leiden
Onze Programma’s | BuZz Leiden
Of die een alternatief vormen laten we graag aan u om te beoordelen.

Ger Koper