Informatieavond Verbeekstraat woensdag 13 oktober 18:00 – 20:30 uur

Op 17 mei organiseerde de gemeente een informatiebijeenkomst over de plannen voor nieuwbouw bij de bestaande panden Verbeekstraat 1-9 en 2-12. Op basis van de opbrengsten van deze bijeenkomst, de daaropvolgende klankbordgroepen en de kaders van gemeentelijk beleid, is de nota van uitgangspunten bouwplan Verbeekstraat opgesteld. Een week voordat de raadscommissie vergadert wordt de nota van uitgangspunten openbaar gemaakt, de commissie vergadert op 12 oktober. Om u nu alvast te informeren over het stuk zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het bouwplan Verbeekstraat bijgevoegd aan deze mail.

Deze nota van uitgangspunten wordt 12 oktober in de raadscommissie besproken. Graag bieden we u in aanloop naar de behandeling door de raadscommissie de gelegenheid vragen te stellen over dit stuk. Ik ben daarom aanwezig bij de informatiebijeenkomst over de gebiedsontwikkeling Westerpoort op woensdag 6 oktober op de 6e etage van Stationsplein 107. Na afloop van deze bijeenkomst, die van 19:30 tot 21:00 duurt, kunt bij mij en andere leden van het projectteam Verbeekstraat terecht voor vragen. Daarnaast kunt u ook voor vragen over de nieuwbouw met woningen bij de Verbeekstraat terecht bij de informatiebijeenkomst Verbeekstraat van woensdag 13 oktober.

Informatiebijeenkomst 13 oktober

Naast dat er aan plannen wordt gewerkt voor woningbouw in de Verbeekstraat gaat de gemeente ook de openbare ruimte in de Verbeekstraat opknappen. Graag nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 13 oktober 2021 tussen 18:00 en 20:30 uur op de 6e etage van het Stationsplein 107. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u meer over onze idee├źn over het project openbare ruimte. Het is een inloopbijeenkomst dus u kunt zelf kiezen hoe laat u aanwezig wilt zijn. Op deze avond zijn er diverse tafels waar medewerkers van de gemeente u te woord staan over de openbare ruimte en de woningbouw in de Verbeekstraat.

Wilt u de bijeenkomst(en) bijwonen?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Kenan Dogan (projectmedewerker gemeente Leiden) via k.dogan@leiden.nl Bellen kan ook via telefoonnummer 14071.

Maarten van Groenigen, Projectmanager Gemeente Leiden