Definitief ontwerp voor Granaatplein, Diamantplein en Onyxstraat ter inzage

Waar ging het over?

De riolering in de Hoge Mors is na ruim vijftig jaar aan vervanging toe. Voor de werkzaamheden onder de grond moeten de straten en stoepen open. Een mooi moment om de inrichting van de straten en het groen te vernieuwen. Zo zorgen we ervoor dat de Hoge Mors in de toekomst bestand is tegen het veranderende klimaat met heftige regenbuien en langere periodes van droogte en hitte.

Inzage in “definitieve” ontwerp

Een voorlopig ontwerp voor het Diamantplein, Granaatplein en Onyxstraat heeft eind oktober op Doemee.nl gestaan. De vragen die u hierover stelde, zijn inmiddels op Doemee.nl beantwoord. Ook hebben er de afgelopen periode gesprekken plaatsgevonden met de ondernemers van het Diamantplein. Alle opmerkingen en idee├źn hebben we waar mogelijk uitgewerkt in een definitief ontwerp.

U kunt het definitieve ontwerp voor het Granaatplein, het Diamantplein en de Onyxstraat van woensdag 24 november tot en met woensdag 3 december bekijken op doemee.leiden.nl.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Tamara Weber

  • email: hogemors@leiden.nl
  • telefoon 14 071 – keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur).
  • contactformulier www.leiden.nl/contact.

De bewonersbrief kunt u hier lezen.