Presentatie ontwerp Verbeekstraat

De Verbeekstraat ondergaat de komende jaren een flinke verandering. De gemeente en de eigenaar NVG maken plannen voor extra woningen op en naast de bestaande panden Verbeekstraat 1-9 en 2-12. Het kantoorpand Plesmanlaan 100 wordt door de eigenaren getransformeerd tot woongebouw. De gemeente wil ook de openbare ruimte in de Verbeekstraat opknappen.

Tijdens een online bijeenkomst op maandag 21 februari, van 19:30 – 21:30 presenteert de gemeente het concept schetsontwerp.┬áStudio VVKH (in opdracht van ontwikkelaar NVG) presenteert het voorlopig ontwerp voor de nieuwbouw Verbeekstraat 1-9. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Kenan Dogan (projectmedewerker) via verbeekstraat@leiden.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via telefoonnummer 14071

Gemeente Leiden