Aanmelden werksessie Westerpoort

Op 21 februari had ik u gemeld dat de werksessie buitenruimte op woensdag a.s. 9 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur zou plaatsvinden. Daar voeg ik graag aan toe dat de inloop vanaf 18.45 uur is en een broodje, thee en koffie voor u klaar staat. Het programma voor vanavond kunt u hier lezen.

Zorg en Zekerheid is zo vriendelijk en gastvrij ons te ontvangen op locatie Haagse Schouwweg 12, 2332 KG Leiden.

  • Ik wil u vriendelijk vragen mij te mailenliefst nog voor vanmiddag 12.00 uur- of u van plan bent aanwezig te zijn, zodat we een goede inschatting van het aantal aanwezigen (ook de koffie, thee en broodjes..)

Wij vinden het erg fijn dat de mogelijkheid er is u ook weer fysiek te mogen ontmoeten om verder het gesprek over Westerpoort te voeren.

Toch wijs ik erop dat het ook mogelijk is het plenaire gedeelte digitaal bij te wonen. Het is niet mogelijk vanuit huis interactief deel te nemen. Uw ‘huiswerk’ kunt u naderhand alsnog bij ons kwijt als u dat wilt..

  • Mocht u digitaal willen aanhaken ontvang ik van u eveneens graag per mail dit verzoek. Dan stuur ik u een mail met MS Teams link.

Het zou ook erg leuk zijn als u vooraf een vragenlijst op  www.mijnpositievegezondheid.nl wilt invullen. Ellen Steekelenburg (GGD) geeft kleur aan het begin van de bijeenkomst over positieve gezondheid en wil graag even peilen bij het aanwezige publiek..

Kees  Holland, Ass. Projectleider