Meedenken over locaties parkeerautomaten Hoge Mors

Graag nodig ik u uit voor een meedenkmoment op maandagavond 28 maart ten aanzien van de locaties van parkeerautomaten in verband met invoering van betaald parkeren in uw wijk.

Voorbereiding invoering betaald parkeren in uw wijk

Binnen de gemeente zijn we gestart met de voorbereiding van het uitbreiden van betaald parkeren, zoals het is vastgesteld in de Parkeervisie (juli 2020). De uitbreiding gebeurt in fases. De Hoge Mors valt in fase 1. Hoewel wij verwachten pas in het najaar betaald parkeren te kunnen invoeren, moet op korte termijn een aantal specifieke zaken voorbereid worden.

Locaties van parkeerautomaten

Een van die zaken is het bepalen van de locaties voor de toekomstige parkeerautomaten. Deze locaties moeten we ruim van te voren vastleggen vanwege de procedure die we bij netbeheerder Liander moeten doorlopen voor het verkrijgen van een stroomaansluiting. Deze aanvraagprocedure duurt meer dan een half jaar. Daarom willen we met enkele betrokkenen uit de wijk nu kijken naar de geplande locaties voor de parkeerautomaten. Wij hebben met potlood de locaties ingetekend. U kent de wijk, kent bepaalde gebruiken en situaties in de wijk. Wellicht heeft u informatie waardoor de plaats van een parkeerautomaat moet veranderen. Dat horen we graag van u.

Meedenkmoment

Daarom nodigen we u uit op maandag 28 maart van 19.00 tot 20.00 uur om in klein gezelschap van (vertegenwoordigers van) bewoners en ondernemers samen met ons naar de ingetekende locaties van de parkeerautomaten te kijken. We doen dit in de vergaderruimte op de 11e verdieping van de “Serviceflat Schouwenhove” gelegen, Schouwenhove 27, 2332 DP Leiden.

Wij zouden het fijn vinden als u aanwezig kunt zijn. Laat u ons dat even weten? U kunt mij mailen via a.breukel@leiden.nl.

We hebben gekozen voor een fysieke bijeenkomst omdat het beter werkt om het kaartmateriaal live te bekijken. Mocht dit voor u een probleem zijn, laat u dit dan weten? Dan zoeken we naar een oplossing. Mijn contactgegevens vindt u onderaan deze mail.

Tot slot

Uw naam en mailadres hebben wij vanuit uw contacten binnen de gemeente omdat u actief betrokken bent bij zaken in uw woonomgeving of bedrijfslocatie. Wilt u voor het parkeren niet hiervoor benaderd worden, laat het mij dan weten. 

De stads- en wijk brede communicatie over de uitbreiding betaald parkeren volgt later dit voorjaar. Mocht er dan nog behoefte bestaan om over eventuele specifieke omstandigheden en situaties met elkaar van gedachten te wisselen, dan creëren we daar gelegenheid voor. Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt u dit mailen naar mij als projectleider. Ik ben gedurende de komende periode aanspreekpunt voor dit project.

Met vriendelijke groet,

Angelique Breukel, Projectleider Uitbreiding Betaald Parkeren, Tel. 06 2060 6064