Mysterieuze parkeerverboden

Afgelopen week stonden ze er opeens. Borden die een parkeerverbod aankondigden. Waar komen die vandaan? Rondvraag bij de gemeente leverde niets op, ook de wijkregisseur kon het niet duiden. In een buurtje dook een concept-bewonersbrief op.

Het blijkt te gaan om werkzaamheden die nodig zijn in de aanloop naar de uitvoering van het Hoge Mors riolenproject. Voordat de gemeente de rioolbuizen straks gaat verwijderen is het zaak nu te onderzoeken of er asbestverdachte voegen zijn gebruikt.

De locaties van de werkzaamheden zijn met een zwarte cirkel hiernaast aangegeven.

Bewoners van de met rood aangegeven straten ontvangen binnenkort de bewonersbrief op de mat.

Mocht u vragen hebben tijdens de uitvoering van de werkzaamheden dan kunt u terecht bij Tamara Weber. Projectondersteuner & Omgevingsmanager, email:   t.weber@leiden.nl, tel:  06 2015 0135.

De bewonersbrief kunt u ook hier lezen.

Ger Koper