Werksessie Westerpoort uitgesteld

De werksessie buitenruimte Westerpoort (zowel digitaal, als fysiek) wordt uitgesteld naar woensdag 23 maart, eveneens van 19.00 uur tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur met broodjes, thee en koffie. Locatie: Zorg en Zekerheid, Haagse Schouwweg 12, 2332 KG Leiden.

Bij deze beslissing speelde het beperkte aantal aanmeldingen een rol. Hoewel we de meerwaarde van een presentatie en overleg in een kleinere setting nog wel zagen, gaf de doorslag dat we (pas sinds kort overigens) op de hoogte waren van het feit dat precies tijdens ons geplande moment eveneens een verkiezingsdebat is gepland door RAP (Rijnlands Architectuur Platform). Westerpoort wordt hier nadrukkelijk als thema benoemd. We denken dat het beter is dat Westerpoort niet hoeft te concurreren om aandacht op hetzelfde moment.

We denken dat we hiermee het beste besluit hebben genomen en hopen dat u daar ook zo over denkt, of anders dat u er begrip voor heeft.

Ik vraag u wederom per mail aan te melden voor de werksessie (digitaal, of fysiek) van woensdag 23 maart.

Mocht u belangstelling hebben voor het verkiezingsdebat, hieronder kunt u zich hier aanmelden.

Kees  Holland, Ass. Projectleider