3-Octoberhal studentenslaapplaats

De 3 Octoberhal wordt deze week gebruikt als slaapvoorziening voor ongeveer 350 studenten die deelnemen aan de El Cid, het introductieprogramma van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden.

Slaapvoorziening tot 20 augustus.

In de IJshal waar de studenten deze week zouden verblijven, is een lekkage ontstaan en zijn er rioolproblemen. Deze problemen kunnen helaas niet binnen enkele dagen worden verholpen. Het bestuur van de El Cid heeft aan de gemeente gevraagd of de 3 Octoberhal gebruikt kon worden als opvanglocatie voor de nacht. De studenten gebruiken de hal alleen om te slapen. Overdag zijn zij bezig met activiteiten in de stad. De hal wordt gebruikt tot zaterdag 20 augustus 12:00 uur en wordt daarna weer schoon opgeleverd.

Meer informatie

Als u vragen heeft over de 3 Octoberhal kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoonnummer 14 071, keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Als gebruiker van de hal kunt u voor vragen contact opnemen met de afdeling sportaccommodaties. U kunt mailen naar verhuursport@leiden.nl.

Toon Keijzer, afdelingsmanager Sportaccommodaties