Wil jij van je vraag een kunstwerk maken?

Heb jij een vraag waar je het antwoord op wil weten? En lijkt het je leuk om samen met een wetenschapper en kunstenaar opzoek te gaan naar het antwoord?

Het projectteam van ‘De Kunst van het Wetenschappelijke Verhaal’ is op zoek naar 10 nieuwsgierige Leidenaren die op vrijwillige basis van hun vraag een kunstwerk willen maken. Vragen over alle soorten onderwerpen zijn welkom: van architectuur tot muziek, van sterrenkunde tot geschiedenis en van biologie tot literatuur. Niets is te gek! 

Je maakt het kunstwerk samen met een kunstenaar en wetenschapper in ongeveer 8 weken tijd. Het projectteam kijkt samen graag met jou naar een tijdsindeling die bij jouw schema past. Wanneer jullie kunstwerk klaar is helpen zij het tentoon te stellen.

Ben je enthousiast geworden? Mail dan je vraag en contactgegevens naar creativemedia@hva.nl en wie weet zit jij bij de selectie!