Bekijk het voorlopig ontwerp Hoge Mors

Op donderdag 29 november j.l. hebben wij een inloopbijeenkomst gehouden in het Denksportcentrum. Bezoekers van deze avond konden met al hun vragen terecht bij de verschillende thematafels. De avond was een groot succes en is door zeker 60 personen bezocht. We hebben ook veel nieuwe bewoners mogen verwelkomen die we tijdens het digitaal participeren gemist hebben.

In de uitnodigingbrief stond aanvankelijk dat we het ontwerp vanaf 30 november online zouden plaatsen op doemee.leiden.nl. Echter wilde we sommige zaken, die we tijdens de inloop hebben opgehaald, meteen verwerken op het voorlopig ontwerp. Hier hadden wij extra tijd voor nodig.

Gisterochtend 5 december was het dan zover en hebben we het voorlopig ontwerp (VO) geplaatst. Mocht u de inloopavond hebben gemist dan heeft ook u de kans om tot en met maandag 19 december (twee weken) te reageren op het VO.

Hoe werkt het?

Op de hoofdpagina van Doemee vindt u rechts bovenaan, 3 verschillende kaders die betrekking hebben op fase 3.

  1. Bekijk het voorlopig ontwerp van de Opaalstraat, Topaaslaan, Maansteenpad en Cresendo terrein.
  2. Bekijk het voorlopig ontwerp van de kruising Turkooislaan-Hoge Morsweg en de Hoge Morsweg.
  3. Bekijk het voorlopig ontwerp van de Smaragdlaan.

U kunt reactie(s) achter laten door het in kader, waar uw vraag/vragen betrekking op heeft, op de rode knop “plaats bijdrage” te klikken. U dient wel eerst een account op doemee.leiden.nl aan te maken als u dit nog niet heeft. Het projectteam streeft ernaar om voor de kerst alle opmerkingen van een reactie te kunnen voorzien.

Eind december plaatsen we onderaan de hoofdpagina op doemee.leiden.nl de ontwerptoelichting: Hoge Mors voorlopig ontwerp fase 3. Met dit boekje sluiten we ook deze fase af en geven wij een toelichting van de stappen en keuzes die in deze fase zijn gemaakt. Na plaatsing van deze ontwerptoelichting ontvangt u van mij weer een bericht.  

Veel bewoners hebben vragen over betaald parkeren.

De uitrol zal hiervan gaat buiten het project om waardoor wij vragen niet kunnen beantwoorden. Wel hebben we vernomen dat de Hoge Mors het eerst project zal zijn waar het wordt ingesteld. Tot die tijd kunt u zelf op onderzoek uit gaan via de witte knop “uitbreiding betaald parkeren” op onze projectpagina Hoge Mors – Gemeente Leiden.

Tamara Weber, Projectondersteuner & Omgevingsmanager