Vondellaan op de schop

Met dit bericht informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Vondellaan, Jacob Catslaan en de Van Baerlestraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het net van de openbare verlichting bij u in de buurt is verouderd. Om mogelijke storingen in de toekomst te voorkomen, gaan wij de oude kabels vervangen.

Wanneer gaan we dit doen en de bereikbaarheid

De werkzaamheden starten op maandag 12 december op de Vondellaan ter hoogte van de bushalte. Het autoverkeer wordt met behulp van verkeersregelaars langs het werk geleid. De bushalte komt tijdelijk te vervallen. Voor de fietsers is er een omleiding die met borden wordt aangegeven. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 16 december.

Vanaf maandag 19 december starten de werkzaamheden op de Vondellaan tussen huisnummer 2 en 42, in de Jacob Catslaan en de Van Baerlestraat ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 14. Hier wordt vooral in de groenstroken en voetpaden gewerkt. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 23 december. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het huisvuil moet op een andere plek aangeboden worden. Dit kan op de hoek van de Vondellaan ter hoogte van huisnummer 23-27 en op de hoek van de Van Baerlestraat ter hoogte van huisnummer 2. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Parkeren

Omdat het huisvuil op een andere plek aangeboden moet worden gaan we voor woensdag 21 december 2 parkeerverboden plaatsen op de Van Baerlestraat.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te verkleinen, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 – keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact. Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor Leen Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Wim Stokkel, Projectcoƶrdinator Cluster Beheer