Bewonersbijeenkomsten landschapsontwerp Vondelkwartier

Graag informeren wij u over de verschillende bijeenkomsten die georganiseerd worden t.b.v. de Motorhuislocatie. Dit naar aanleiding van een eerder bericht op Morsetekens

Tweede bijeenkomst voor participatie op het landschapsontwerp 8-12-2021

Zoals u gezien heeft op de website van FSD organiseert de gemeente samen met FSD een 2de ontwerpsessie voor de openbare ruimte op 8 december. Deze sessie is voor de ontwerpgroep waar bewoners zich eerder al voor aangemeld hebben. Het is dus niet meer mogelijk om nu nog aan te melden voor deze groep

Derde bewonersavond 19-1-2022

Tijdens de derde bewonersavond, georganiseerd door FSD, presenteren en bespreken zij de laatste plannen. Hiervoor wordt de hele buurt uitgenodigd. Bewoners kunnen zich hiervoor aanmelden via de volgende link Vondel en de Zwaan – bewonersbijeenkomst III (google.com).

Anouk Zoutendijk, gemeente Leiden